Kalenterinäkymässä näkyy tapahtumien otsikkotiedot. Lisätietoja tapahtumasta näet siirtämällä hiiren otsikkotekstin päälle tai klikkaamalla sitä.

 

Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään
Featured Suositeltu

Vanhustenviikon tapahtuma; Aistipolku Särkisalokodin ympäristössä. #LuontoAntaaVoimaa #Vanhustenviikko #ArvokasVanhuus

Särkisalokoti

Aistipolulla erilaista nähtävää, kuultavaa mm. viulukonsertti, tunnusteltavaa, tuoksuteltavaa ja lopuksi makkaraa maisteltavana  Ja ilman muuta iloista seuraa lämmöst kaffet!  Polun meille sunnittelee ja työstää Willallan Kaisa (Kaisa Villa) Tervetuloa viettämään iloista iltapäivää kanssamme! Päivi, Kaisa, Nina, Satu ja Mika. Ilmoittautuminen Päiville p. 040 132 6385 tai Kaisalle p. 044 2418522 p.s ilmoittautuminen ei ole pakollinen, mutta helpottaa järjestelyjä.

Featured Suositeltu Recurring

Senioritanssi Särkisalon koululla klo 17

Tervetuloa mukaan niin uudet kuin "vanhatkin" tanssijat. Senioritanssi liikuntamuoto, josta voivat nauttia liikkumiskyvyltään erilaiset ihmiset. Senioritanssit ovat rentoja seuratansseja, joilla kullakin on oma nimi, koreografia, luonne ja musiikki. Senioritanssi sopii hyvin myös nuoremmillekin ja mikä parasta mukaan voi tulla milloin tahansa ja ihan yksin. Senioritanssin piirteisiin kuuluu rentous, seurallisuus, helposti oppittavat askeleet, mukaansa tempaava musiikki, vaihtuva pari, sovellettavuus ja tanssien ... Read More