Kalenterinäkymässä näkyy tapahtumien otsikkotiedot. Lisätietoja tapahtumasta näet siirtämällä hiiren otsikkotekstin päälle tai klikkaamalla sitä.

 

Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Recurring

Liikuntaneuvontaa ikäihmisille -ryhmässä toiminnallinen aktiivisuustunti

Särkisalokoti

Ryhmä on jatkoa syksyllä 2021 alkaneeseen liikuntaneuvontaa ikäihmisille ryhmässä. Ikääntyneiden aktiivisuustunnit: Tavoitteena kehittää toimintakykyä sekä tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä - lihasvoimaa, kestävyyskuntoa, luuntiheyttä, lihasmassaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Harjoitteet ovat sellaisia, että niistä saadaan mahdollisimman suorat siirtovaikutukset tyypillisiin arjessa tapahtuviin toimintoihin kuten tavaroiden kantamiseen ja nostamiseen, lattialle menemiseen ja sieltä nousemiseen, tuolilta nousemiseen sekä tasapainon ylläpitämiseen eri ympäristöissä. Harjoitteet toteutetaan kehonpainoharjoitteina ... Read More

Recurring

Yhres kävely. Lähtö Särkisalokodin pihalta.

Särkisalo

Kävely… …parantaa elämänlaatua ja henkistä hyvinvointia …auttaa fyysisen kunnon ylläpidossa …ehkäisee hengitys- ja verenkiertoelimistön sairauksia …auttaa painonhallinnassa …auttaa ylläpitämään toimintakykyä Kävellään yhdessä fyysisen jan henkisen kuntomme hyväksi! Tervetuloa mukaan!