Särkisalokoti

Särkisalokoti on särkisalolaisten yhteinen toimintakeskus, josta löytyvät koulua lukuun ottamatta kaikki Salon kaupungin palvelut Särkisalon alueella. Talossa toimii myös koko kylän yhteinen olohuone, jonne kuka tahansa saa poiketa vaikka lukemaan päivän lehdet tai tapaamaan tuttuja kahvikupin ääressä. Särkisalokoti toimii kyläkeskuksena, jossa Yhres -toiminta järjestää monenlaista ohjelmaa Keskiviikkokaffeista aina taidekursseihin ja kuntopiiriin asti.

Lista Särkisalokodin toiminnoista ja palveluluista on laaja: sieltä löytyvät päiväkoti, esikoulu, kansalaisopisto, nuorisotila, kirjasto, lukusali, kotihoidon toimitila, terveydenhoitajan vastaanotto, kuntosali, eläkeläisten ruokailu, nuorten oma jumjum huone, sauna, järjestöjen kokous- ja arkistotilat, tapahtumien monitoimitila, Yhres -toiminnan toimitila ja vuokrattavia tiloja, joissa toimivat mm. fysioterapeutti, jalkahoitaja ja parturi-kampaaja.

Yhres

Yhres on matalan kynnyksen toimintaa, jota toteutetaan tiiviillä yhteistyöllä kolmannen sektorin, seurakunnan, paikallisten yritysten sekä Salon kaupungin kanssa. Tarkoituksena on edistää ja ylläpitää paitsi ikäihmisten myös muidenkin kyläläisten hyvinvointia ja osallisuutta ylisukupolvellisen toiminnan muodossa.

Hyvinvointiyrittäjiä